Kapela KEKS oslavila 35 let na scéně. Spojení s Jihočeskou filharmonií pod taktovou dirigenta Petra Chromčáka rozbouřilo davy !

17.04.2016 15:54

Paráda! Bomba! Skvělý zážitek! Husí kůže! Takové superlativy zněly ve čtvrtek pražskou Tipsport Arenou v Praze. Rocková stálice KEKS totiž slavila 35 let na scéně a to si přímo říká o něco speciálního. Tím bylo pro rockovou kapelu netypické spojení s Jihočeskou filharmonií, které se ukázalo být skvělou volbou. Dav šílel a my nemůžeme jinak než souhlasit. KEKS prostě jede!

Téměř tři našlapané hodiny plné známých hitů od KEKSáků. To už  je sama o sobě záruka skvělého zážitku. To vše navíc okořeněné fantastickým doprovodem Jihočeské filharmonie. Kdo nezažil, neuvěří, jak skvěle jim to ladilo. Štěpán Kojan, Petr Dudík, Vašek Šobíšek i bubeník Vašek Suchý si koncert očividně užívali a měli být na co hrdí,  když se střídalo jedno překvapení za druhým.

Muzikanty Jihočeské filharmonie všichni obdivovali za skvělé pojetí rockových pecek na nástrojích pro rock tak netypických, až se člověku nechtělo věřit, že je vůbec možné něco takového zahrát. To vše se odehrálo pod taktovkou geniálního dirigenta Petra Chromčáka, který svoje umění dokreslil skvělou taneční choreografií.

Všechny účinkující byla skutečně radost sledovat, o poslechu ani nemluvě. Jednu ze závěrečných písní „Tak málo žádám“ pak doprovázel ohňostroj, který byl vysílán ne velké obrazovce a nad diváky se vznášely barevné konfety.  Závěrečný aplaus tak byl rozhodně zasloužený.

Zdroj: Jiskra Benešov, KEKS.